Kennismaken

Kennismaken

Onze kracht is kleinschaligheid. Wij zijn geen grote school en we kennen elkaar daarom goed. Bij ons op school zijn ouders altijd welkom. De deur is open en de drempel is laag! 
 

De school leren kennen

Als u benieuwd bent geworden naar onze school, kunt u altijd langskomen om de school van dichtbij te zien. Voor een echte rondleiding kunt u beter een afspraak maken. U kunt een rondleiding krijgen van de directeur, maar het is ook mogelijk om door onze leerlingen rondgeleid te worden. Zij kunnen vaak nog beter onder woorden brengen hoe we op Vindingrijk werken! 

 

Meespeelochtend

Een aantal keer per schooljaar is er een meespeelochtend in groep 1/2. Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, mogen dan komen sfeerproeven en meespelen met onze kleuters. De meespeelochtenden zijn van 8.45 tot ongeveer 09.30. Er is tijd voor een kopje koffie en napraten. Aanmelden is niet nodig. De meespeelochtend vindt plaats op de volgende data (onder voorbehoud): 

Woensdag   10 maart 2021
Donderdag 10 juni 2021

 

Open gymles

Op Vindingrijk vinden we gezonde voeding en voldoende bewegen belangrijk. Daarom krijgen de leerlingen twee keer per week een professionele gymles. Om dit zichtbaar te maken organiseren wij open gymlessen. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen tijdens de open gymles mee gymmen met de kleuters. Na de open gymles is er natuurlijk ruimte om uw vragen te stellen en een kijkje te nemen in de school! 
De open gymles voor groep ½ is van 8.30 tot 9.15 uur. en vindt plaats op de volgende data (onder voorbehoud):  

Vrijdag         12 februari 2021
Woensdag   7 april 2021

We vinden het jammer dat de meespeelochtenden en open gymlessen op dit moment niet door kunnen gaan, vanwege de geldende corona maatregelen. Genoemde data in 2021 zijn daarom onder voorbehoud. 
Op afspraak langskomen is gelukkig wél mogelijk. Dus bent u geïnteresseerd in Vindingrijk? Neem dan vooral contact op met Jasper van der Beek om een rondleiding af te spreken. Een afspraak maken kan telefonisch: 0182-583065. Dit nummer is ook via Whatsapp bereikbaar. Een mail sturen kan ook: j.vanderbeek@stichtingklasse.nl 
 
                 
 

Contact opnemen

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0182-583065, of mailen naar j.vanderbeek@stichtingklasse.nl