Stevige basis

Stevige basis

Wij willen de kinderen een stevige basis meegeven voor hun verdere (school)loopbaan. De basisschool legt hiervoor de basis, en zo voelen wij het ook. Onze uitstroom is heel divers, en daarom is het een uitdaging om iedereen op niveau te bedienen. Wij hebben de tools om dit zo goed mogelijk te doen. 
 

Rekenen en taal

Bij een goede basis hoort voldoende kennis van rekenen en taal. Wij vinden dit belangrijk en besteden er dus veel tijd en energie aan. Rekenen en taal geven we iedere dag. De kracht van onze lessen ligt in de instructie en de verwerking op niveau.
 

Werken met tablets

We werken met tablets van Snappet. Hierin staan de verwerkingsopdrachten die bij de lesstof horen. Soms zijn de opdrachten voor iedereen hetzelfde, maar Snappet kan de oefeningen ook aanpassen aan het niveau van het kind (adaptief werken). Zo richten we de lessen zoveel mogelijk in om iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen! 
 

Klaar voor de toekomst

Naast een stevige, passende basis op het gebied van rekenen en taal werken wij op Vindingrijk ook vaardigheden die onze leerlingen in de toekomst nodig gaan hebben; daarom besteden we ook veel tijd aan bijvoorbeeld Engels, ICT-vaardigheden en sociale vaardigheden