Kennismaken

Kennismaken

Onze kracht is kleinschaligheid. Wij zijn geen grote school en we kennen elkaar daarom goed. Bij ons op school zijn ouders altijd welkom. De deur is open en de drempel is laag! 

De school leren kennen

Als u benieuwd bent geworden naar onze school, kunt u ook altijd langskomen om de school van dichtbij te zien. Voor een echte rondleiding kunt u beter een afspraak maken. U kunt een rondleiding krijgen van de directeur, maar het is ook mogelijk om door onze leerlingen rondgeleid te worden. Zij kunnen vaak nog beter onder woorden brengen hoe we op Vindingrijk werken! 

Meespeelochtend

Op vrijdag 26 juni 2020 is er een meespeelochtend in groep 1/2. Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, mogen dan komen sfeerproeven en meespelen met onze kleuters. De meespeelochtenden zijn van 8.45 tot ongeveer 09.30. Er is tijd voor een kopje koffie en napraten. Aanmelden is niet nodig.

Open gymles

Op Vindingrijk vinden we gezonde voeding en voldoende bewegen belangrijk. Daarom krijgen de leerlingen twee keer per week een professionele gymles. Om dit zichtbaar te maken organiseren wij open gymlessen. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen tijdens de open gymles mee gymmen met de kleuters. Na de open gymles is er natuurlijk ruimte om uw vragen te stellen en een kijkje te nemen in de school! 
De open gymles voor groep ½ is op vrijdag van 8.30 tot 9.15 uur en vindt plaats op de volgende data:  
  • 19 juni 2020 
            

Contact opnemen

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0182-583065, of mailen naar j.vanderbeek@stichtingklasse.nl